Ilyen a 21. század papírrepülője

0

Hat évvel ezelőtt lehetett hallani először a PowerUp-ról, a felszerelésről, ami egy motorral ellátott propellerrel egészítette ki a hagyományos papírrepülőket. Azóta a Bluetooth vezérlésű funkcióval kiegészített, fedélzeti kamerával ellátott modell is elkészült. A következő lépés a PowerUp Dart, ami akár légi mutatványokat is képes végrehajtani.

PowerUp Dart

Jelenleg a PowerUp standard készlet részeként egy lítium-polimer akkumulátor egy szénszálas tengellyel van egy motorhoz vagy propellerhez csatlakoztatva, ez az egész felszerelés a felhasználó által hajtogatott, egyszerű papírból készült repülőgépre szerelhető. Az iOS / Android okostelefon alkalmazás használatával a felhasználók irányíthatják a kormánylapátot, amely repülés közben jobbra és balra is el tudja fordítani a gépet. A fojtószelep vezérlésével a repülőgép felemelkedik és leereszkedik – ez azt jelenti, hogy amikor felgyorsul emelkedik, amikor lelassul, ereszkedik.
Akkor miben különbözik a Dart?

PowerUp Dart
Először is, fele akkora, mint a normál változat (és ezzel együtt könnyebb), ugyanakkor a motor gyorsabb. Ennek eredményeképpen a tolóerő-tömeg arány 2:1, szemben a standard modell 1:1 arányával. A főtengelyhez egy keresztlécet is adtak, ami extra emelkedést és stabilitást biztosít, valamint új hajtogató sablonok is járnak hozzá. Az egész egy olyan repülőgéppé áll össze, ami az extrém manőverektől a függőleges emelkedésen át képes akár zuhanórepülésből is visszajönni.

PowerUp Dart
Ráadásként választható leszállómű is hozzá, ami azt jelenti, hogy a légi jármű a kézi indítás helyett a földről is fel tud szállni. Nagyjából 10 percig tud a levegőben maradni 25 perc töltés után.


A PowerUp Dart gyártására jelenleg egy Kickstarter kampány keretében gyűjtenek pénzt. A támogatók 29 dollár befizetése után kaphatják meg a saját példányukat, ha minden jól megy. A tervezett bolti ár 45 dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «