Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ilyen is lehet a hajózás jövője – CF8 Motor Yacht

0

A Sea Level Yacht Design & Engineering a 80 méteres koncepció jachtját az autóknak és a családnak szentelte, és egyszersmind azt is szerette volna megmutatni, hogy hogyan is néznek majd ki a dúsgazdagok luxus jachtjai a jövőben.

Az emberek általában a látás, a hallás, a zene, tehát a külső hatások révén, vagy a képzelet segítségével kapnak új ihletett. A CF8 Motor Yacht tervezői ezért nem titkolják, hogy nem csak a jövő hajózásába szerettek volna bepillantást engedni a formabontó jachtjukkal, de ezzel egyben formálni is szeretnék a hajózás világát.

CF8 koncepció Jacht

A koncepció célja, hogy egy olyan jachtot készítsenek, amely segítségével gyorsabban, kényelmesebben és élvezetesebben körbe hajózhatjuk az egész világot.

CF8 koncepció Jacht

A hangsúly a gyorsaságon és a nagy hatótávolságon van tehát, hogy így a gazdagok néhány nap alatt a föld bármely pontjára eljuthassanak, ami azt jelenthetné, hogy a hajózás jó alternatíva lehet a számukra, hiszen az utazás néhány napját kellemes környezetben a családtagjaikkal, vagy a barátaikkal tölthetnék.

CF8 koncepció Jacht

A tervezők természetesen a designra is odafigyeltek, így a CF8 Motor Yacht erős külsővel, karakteres, sportkocsikat utánzó vonalakkal büszkélkedhet.

CF8 koncepció Jacht

A hajótest és a felépítmény elválaszthatatlanul egymáshoz kapcsolódnak, miközben a hátsó rész felé haladó ívek áramvonalas külsőt kölcsönöznek a jachtnak. Az ék alakú, hátul kiszélesedő hajótest pedig nagyszerű stabilitással ruházza fel a jachtot, ami bizony az utasok kényelmére is jó hatással van. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően pedig a természetes fény valósággal elárasztja a belső területeket.

CF8 koncepció Jacht

A CF8 motoros jacht valósággal tobzódik a furcsa ötletekben és design elemekben. Az óriási központi úszómedence mellett például a jachton helyt kapott egy 100 négyzetméteres bemutató terem is, ahol a tulajdonos a drága sportautóit teheti közszemlére.

CF8 koncepció Jacht

Míg a felső fedélzeten hatalmas lépcsős napozóterasz és egy helikopter-leszálló szolgálja az utasok kényelmét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «