Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Indian Motorcycle ‘Scout – a fekete sólyom

0

Az Indian Motorcycle eddigi munkái során mindig a hagyományos formákat preferálta. Azonban egy idő után rájöttek, ha fel akarják venni a versenyt a Harley-Davidsonnal, akkor muszáj haladniuk a korral. Úgyhogy az Indian is lassan elhagyta a bőrpertliket a kormányról, és inkább nyitott az újabb technológiák felé.

Indian Motorcycle ‘Scout’

A 2018-as Indian Motorcycle ‘Scout’ modellje nosztalgikus hangulatot idéz, mégis a legújabb technológiával gyártották – ezáltal modern érzetet nyújt. A változtatásokkal lenyűgöző esztétikájú formát sikerült elérniük, mindeközben megtartva az agresszív megjelenést.

Indian Motorcycle ‘Scout’

Átalakították az ülés kialakítását, illetve modern minimalista burkolatot kapott a motor. A kormányon található visszapillantótükrök kisebbek lettek, ezáltal is növelve a divatos, modern megjelenést.

Indian Motorcycle ‘Scout’
Az eredeti ‘Scout’ modellhez képest számos változtatás történt az új motor esetében, a kormány kialakításán és a lábtartón is módosítottak, ami mind a kényelemhez járul hozzá.

Indian Motorcycle ‘Scout’

A kipufogócsövek továbbra is elképesztően nagyok és az üzemanyagtank formája is agresszivitást sugall. Nem történt változás a motor, a fékrendszer és a váltómű esetében, viszont a kisebb módosításokkal növelték a motor kényelmét.

Indian Motorcycle ‘Scout’

Az új ülés, és a lengéscsillapítók megújult érzetet kölcsönöznek a motornak. Hátsó része valamivel közelebb került a földhöz, de ez nem jelent érezhető különbséget a motor utasa számára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «