Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Infiniti Concept 10

0

Felborzolta a kedélyeket, amikor az Infiniti amikor Concept 10 első pár vázlatát, most pedig Pebble Beachen mutatták be a kész autót, egy nyitott tetejű elektromos speedstert, ami a jelzésértékű szélvédővel és az egy üléssel még menőbb, mint azt a vázlatokból sejteni lehetett.

Infiniti Concept 10

Az új koncepció a 2017-es Concept 9 old-school versenyautó stílusát követi, ami szintén egy együléses elektromos autó volt, amely a vintage Grand Prix autók vonalát követte, és az eljövendő, teljesen elektromos és e-POWER (itt egy gázolaj motor tölti az autó akkumulátorát) járművek inspirációjaként tervezték.

Infiniti Concept 10
„Számunkra a Prototype 9 a korai versenyzés izgalmát és drámáját keltette életre, a Prototype 10 pedig egy másik szerelem projekt a tervezőink számára” – mondta Karim Habib, az Infiniti formatervezési igazgatója.

Infiniti Concept 10

„Ez az ötlet, hogy ’tekintsünk vissza, hogy előre haladjunk’ és a régebbi esztétikai jegyeket a jövő technológiával történő ötvözése lehetővé teszi a számunkra, hogy megmutassuk, mennyire izgatottan várjuk az elektromos korszakot.

 

A Prototype 10 minden idők legikonikusabb és leghangulatosabb dizájn jegyeit vonultatja fel, hogy megmutassa, mennyire örülünk neki.”
Mint dizájn koncepció, nincs információ a Concept 10 egyéb jellemzőiről (teljesítmény, sebesség stb.)

Infiniti Concept 10

Infiniti Concept 10

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «