Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Intelligens kenyérpirító

0

Az angliai terméktervező Leon Brown egy újabb okos kenyérpirítóval lepte meg a nagyközönséget, amely képes a pirítósra nyomtatni. A Dear System elkészíti a pirítóst, de figyel a használó visszajelzéseire, érzelmeire és a fogadtatásra, amitől eléggé idegenné válik a készülék, miközben épp emberibb próbál lenni.

Intelligens kenyérpirító

A Deas System egy kísérlet a minden-mindennel összekapcsolt jövőnk komplexitásának feltérképezésére, és egyfajta metafora a jövő otthonára. Ha úgy döntesz, hogy reklámszövegeket akarsz nézni a pirítósodba égetve, a kütyü elkezdi megérteni, hogy milyen kenyeret szeretsz enni, milyen reklámokat látsz szívesen, milyen feltéteket használsz és mennyire szoktad megpirítani a kenyeret.

Intelligens kenyérpirító

Minden alkalommal, amikor kenyeret pirítasz, Leon Brown kenyérpirítója közelebb kerül a tökéletes kombinációhoz – a tapasztalatok révén összegyűjtött látszólag értelmetlen információ azonban a hirdetők és a használók számára is egyaránt előnyös lehet.

Intelligens kenyérpirító
A Dear System szögletes, gépesített esztétikája a cél tükröződésében érthető meg – úgy alakították ki, hogy a saját kategóriájában mind vizuálisan, mind funkcióját tekintve hatékony és éles legyen. “Munkáim mindig a hagyományos érzékenység és az iparosodott gyártási folyamat metszéspontjára fókuszálnak, miközben megragadják a technológia összefonódását poszt-ipari világunkban” – mondja Brown.

 

Dear System from Leon Brown on Vimeo.

„Azért készültek, hogy kifejezzék a technológia és az épített környezet körüli diskurzust – és megkísérlik szélesebb körben visszhangozni fogyasztási szokásainkat –ugyanúgy, ahogy a gépesítés sokakat megfosztott az alkotás élményétől, az új digitális média, az internet és a filmgyártás folyamatosan elválasztotta minket az információtól, amit fogyasztunk.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «