fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Intelligens SONY projektor

0

Az idei GOOD DESIGN díj első helyezését a Sony tervezői nyerték legújabb technológiai innovációjukkal – ez az Xperia Touch. A hagyományos projektorokkal ellentétben az Xperia Touch többet tud annál, mint hogy kivetíti a dolgokat.

Xperia Touch

Egy sima falat, asztalt vagy akár a padlót is interaktív képernyővé változtatja. Rövid vetítési távolsággal, Wi-Fi kapcsolattal és a legmodernebb érintőképernyős rendszerrel ez a hordozható projektor egy teljesen új dimenziót ad az otthonodhoz.

Xperia Touch
Az Xperia Touch nem csak megmutatja a képeket, hanem reagál a felhasználóra és az érintésére. A legújabb Sony intelligenciával felszerelt hordozható projektor könnyen használható és feltűnően okos.

 

Az eszköz nemcsak azt hagyja, hogy a használók belenyúljanak a kivetítésekbe egyetlen érintéssel, de hangvezérlésre tud keresni és alkalmazásokat elindítani.

 

sony’s wall and floor projecting xperia touch wins GOOD DESIGN gold award from designboom on Vimeo.

Az Android operációs rendszerrel felszerelt eszköz támogatja a Google Playben elérhető alkalmazásokat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák okostelefonjukon tárolt adataikat a családjukkal és barátaikkal. Összességében az Xperia Touch egy magával ragadó új kommunikációs eszköz.

Xperia Touch
Az Xperia Touch az infravörös fénysugarat és a 60fps kamerát használt ahhoz, hogy a lakás bármely sima felületéből 23 colos érintőképernyőt csináljon. Az eszköz automatikusan bekapcsol, ha észleli, hogy a felhasználó közeledik felé. Ez a könnyű, kompakt test top technológiákat takar – miniatűr méretben. Többek között a Sony egyedi SXRD rövid vetítési távolságú egységét és a okosan elhelyezett sztereó hangszórókat tartalmaz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «