Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Intelligens szuperjacht

0

A Numarine 78HTS AI (mesterséges intelligencia) technológiája tudja, milyen idő várható, ajánl neked éttermeket, ha esetleg kikötnél valahol, de még azt is segít eldönteni, mit vegyél fel a vacsorához.

Numarine 78HTS AI

A szuperjachtot a Consumer Electronics Show keretében mutatták be Las Vegasban. Ez volt az első alkalom, hogy egy hajó is megjelent az expón, ezért a fanatikusok, gyártók és vállalkozók is izgatottan várták a 78HTS premierjét. Az Adonis néven ismert yacht a Palm Beach International Boat Show alatt is megmutatta magát, de itt a Furrion elektronikára és szórakoztató csomagra fókuszáltak az érdeklődők.

Numarine 78HTS AI
A tervező, Numarine számít Európa egyik legjobb jachtgyártójának, hiszen mindig követik a trendeket és a legmodernebb eljárásokat alkalmazzák. Az Adonis kitűnik a tömegből vadonatúj fedélzeti kialakításával, a napozótérrel, és az első fedélzeten található pihenővel. A kupészerű design a haragos vizeken is megállja a helyét, és a különleges felépítésének köszönhetően rengeteg természetes fény jut a belső terekbe.

Numarine 78HTS AI
A jachton a legmenőbb Furrion technológiákat alkalmazták, így még a konyha is intelligens, ráadásul a vezérlése nagyon egyszerű. Ha ismered Sirit és Alexát, akkor az Angel névre keresztelt AI technológiával sem lesz gondod.

Numarine 78HTS AI

Ez a virtuális concierge alkalmazkodik a tengeri viszonyokhoz, a Furrion direkt erre a célra tervezte. Angel a vendégek minden kívánságát teljesíti, és arc- és hangfelismerő képességének köszönhetően személyre szabott ajánlásokkal lát el mindenkit.

Numarine 78HTS AI
Ahogy a legtöbb Numarine hajón, az Adonison is okosan oldották meg a helyiségek felosztását. A modern felszereltségű szalont közösségi térként használhatjuk, ugyanitt található a bár és az étkező is. A hajókonyha az alsó fedélzeten kapott helyet, így rengeteg területet meg tudtak spórolni a főfedélzeten. A VIP kabinon kívül három vendégkabin és egy legénységi kabin található a jachton.

Numarine 78HTS AI
A falakon Furrion Smart Mirror tükröket helyeztek el, amelyek interaktív kijelzőként is szolgálnak. Úgy működnek, mint egy tablet vagy érintőkijelző, amelyeken a vendégek folyamatosan információkat kaphatnak a jacht helyzetéről, időjárásról, de még Facebookozhatnak is rajtuk. Ami még ennél is menőbb, hogy Angel a jacht drónját is képes irányítani.
A 78HTS 1550 lóerős MAN dízelmotorokkal van felszerelve, így akár 38 csomóval is képes repeszteni, hatótávja pedig 400 tengeri mérföld.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «