Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

iPod újragondolva

0

Tizenöt évvel ezelőtt az Apple újraírta azt, hogy miként hallgatunk zenét, amikor bemutatták az első iPodot. Attól a naptól egészen a mai napig figyelhettük, miként fejlődtek olyan mértékig, hogy már az iPod sem tartozik a fő termékeik közé, és az általa betöltött funkciót egyszerűen integrálták a többi termékükbe.

iPod lehet az Apple okosórádból

A felhasználók a kezdetektől – a termék, amely még egyszer felemelte az Apple-t – kreatívan használták a zenelejátszó eszközt számos más tevékenységre. Mindezek után nem meglepő, hogy a felhasználók most az Apple okosórájukat alakítják át iPoddá.

iPod lehet az Apple okosórádból
Veonsoo Kang koreai tervező fogta ezt a nosztalgikus élményt, és létrehozta az Apple Watch Series 4-nek egy tokot, amely az eredeti iPodhoz hasonló formát ad az órának.

 

A Caseology számára készített szilikon tok egy nem-funkcionális tekerő is van rajta kizárólag az esztétikai élvezetért. Annak ellenére, hogy az órádat az érintőképernyővel irányíthatod továbbra is, sajnos már nem tudsz a végtelenségig tekerni a zenéid között, mint régen. A tervező azt mondja, hogy az volt a célja, hogy egy eltérő felhasználói élményt akart nyújtani.

iPod lehet az Apple okosórádból
A podcase kivágásaiba illeszkedik a digitális korona és az oldalsó gombok, valamint a kerámia hátlap, hogy vezeték nélkül is tölteni lehessen. Habár a tok nem 100%-ig olyan, mint az eredeti iPod, de a hasonlóság biztosan elegendő lesz a nosztalgiában szenvedőknek.

iPod lehet az Apple okosórádból

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «