fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Irány a légtér!

0

Jó hír a repülés szerelmeseinek. A Tecnam olasz repülőgépgyártó vállalkozás a minap jelentette be, hogy erősen fontolgatja egy kétüléses, egymotoros sugárhajtású repülőgép fejlesztését, amelyet mind katonai, mind pedig magáncélra fel lehetne használni.

A Tecnam P Jet a képeken látható, meglehetősen ízléses, klasszikus és elegáns formatervvel, valamint hermetizált kabinnal rendelkezne. Az olasz mérnökök elmondása szerint az első kutatási fázis befejeztével kijelenthető, hogy a kisgép műszakilag, technikailag kivitelezhető.

Tecnam jet

Műszaki téren tehát nem gördülhet akadály a P Jet elkészítése elé. A vállalat jelenleg azon dolgozik, hogy hogyan lehetne a repülőt az úgynevezett FAA tanúsítási szabványoknak megfelelővé tenni.

Tecnam jet

A Tecnam csapatának székhelye eredetileg az olaszországi Capua, ám nemrégiben a tengerentúlon, egész pontosan Floridában is nyitottak egy új létesítményt, hogy érdekeltségeiket ott is ki tudják terjeszteni, illetve szolgálni.

Tecnam jet

Az olaszok egyébként számos egy- és kétmotoros, általános használatra szánt repülőgépet gyártottak már le az évek során, tehát nem újoncok ilyen téren. A cég több mint 3500 repülőgépe van jelenleg is üzemben szerte a világon.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «