fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Irányjelző bringákra

0

A Zarathustra bemutatott egy kerékpárvilágítási rendszert, amely irányjelzőként és féklámpaként is működik.

Zarathustra kerékpárvilágítás

A rendszerben 20 LED lámpa található, az inspirációt pedig az Audi A8 irányjelzője biztosította. A német tervezésű Zarathustra Lights alumíniumot és bőrt használt fel a kormányokhoz. A lámpákat a hüvelykujjunkkal tudjuk aktiválni. A LED lámpák ekkor villogni kezdenek, mutatva az irányt, amerre kanyarodni fogunk a biciklivel. A lámpákat természetesen világításként és vészjelző lámpaként használhatjuk, ilyenkor a két oldal egyszerre világít.

Zarathustra kerékpárvilágítás
A szenzorokat mindkét oldalon összekapcsolhatjuk a fékkarokkal. A markolatok vezeték nélkül kommunikálnak egymással. Amikor egyszerre működik a két oldal, a LED lámpák pirosan világítanak, féklámpaként. A vízhatlan markolatokat könnyedén eltávolíthatjuk, amikor ott hagyjuk valahol a kerékpárt, valamint a töltésük is egyszerűen megoldható így. A töltést egy iOS/Android applikációval tudjuk vezérelni, valamint itt személyre szabható a rendszer is, illetve állítani tudunk a fényerőn és világítás színén.


A rendszer az Indiegogo Campaign része. 99 dollárért előjegyezheted a rendszert, ami majd 199 dollárért vásárolható meg teljes áron.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «