Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Iszogatás a Marson

0

„Ki ne akarna az űrben bulizni?” – teszi fel a kérdést Megan Cross, Nashville-i Hutton Hotel kreatív szeszes ital igazgatója. Nemrég New Orleans-i Crossa Tales of the Coctail fesztiválon kijelentette, nem tartana igényt egy csak odaútra szóló jegyre a Marsra, hacsak nem vihetne magával pár üveggel a kedvenc italaiból.

Iszogatás a MarsonVégül is, a Mentőexpedíció című film megtanított minket arra, hogy a Vörös Bolygó rendkívül száraz. A bártender pedig egy száraz helyen csak boldogtalan (és munkanélküli) bártender lehet.
„Én mindenképp egy Tanqueray-t (22 dollár) vinnék magammal, mert képtelen vagyok gin nélkül élni, és abban is biztos vagyok, a marslakók, ha léteznek, szintén szeretnék” – mondja Cross. „Oh, és nem szállnék fel arra a rakétára Tequila Fortaleza Blanco Still Strength (50 dollár) nélkül sem, ami a világon a legjobb tequila.
Ha esetleg a földönkívülieknek is olyan érzékszervei hasonlítanak az emberére, akkor Michael Neff, a houstoni The Cottonmouth Club társtulajdonosa egy üveg Charbay R5 Hop ízesített whiskyt vinne magával (90 dollár), mert szerinte „ez a legközelebbi, hogy megkóstolhassák a sört és a shotot egy elképesztően ízekkel teli csomagolásban.” Neff a Bruichladdich lepárlót is vinne néhány üveg Octomore 3.1 Islay Maltot (300 dollár), Jack Danielst (25 dollár) és Fernetbrancat (30 dollár), „shotok az ünnepléshez, amikor megérkezünk akárhova, ahova utazunk”.
Bartender és szerző Jim Meehan, az ember, aki New York legendás koktélozójáért, a PDT-ért felel, azt állítja, hogy elég nehéz lenne zéró gravitáció mellett koktélokat szürcsölni, mégis vinne magával egy üveget az East Imperial Tonic Waterből, hogy összekeverje kedvenc ginjével (amely szintén a Tanqueray). „Talán üvegre nincs szükség az űrben” – csipkelődött Meehan. „Csak oda kell figyelni, hogy közel legyen a szádhoz az üveg, amikor kinyitod.”

Iszogatás a Marson
Bethany Ham, aki a Clifton’s-ban bártenderkedik Los Angeles-ben, elég végletesen közelítette meg a földöntúli bár kérdését. „Ha mennem kellene, stílusosan tenném – Sieta Leguas Reposado tequilával (45 dollár) és Auchentoshan Three Wood singlemalt whiskyvel (60 dollár).”
Ham hozzátette, ha sértetlenül érkezne meg a távoli planétára, akkor egy üveg Rhum Clément’s Canne Bleue-nak örülne, ha lenne kéznél egy Ti’ Punch-hoz, ami egy karibi koktél, és tradicionálisan rhumagricole-val, lime-mal és cukorsziruppal készítik. Hogy miként termesztené meg az utóbbi két összetevőt Ham? Van rá egy egyszerű megoldása: „Magammal vinném Matt Damont, az ürülékét pedig trágyaként használnám a kertemben.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «