Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Itt tartunk – golyóálló laptop táska

0

Találtunk egy egészen “fantasztikus” megoldást a személyvédelemre, de rácsodálkozás helyett sokkal inkább szkepticizmus lett úrrá rajtunk az anyagot olvasván. Elsősorban nem is a technológiája miatt. Úgy hisszük nem csak mi leszünk egyedül ezzel…

A biztonság egyre nagyobb szerepet játszik az életünkben, a világon ugyanis bárhol terroristák vagy bűnözők áldozatává válhatunk. A Savior MTS laptop táskája azonban másodpercek alatt pajzzsá alakítható, ami még a 44 Magnum lövedéknek is gond nélkül ellenáll.

Savior MTS, golyóálló laptoptáska

A Savior MTS táska pajzsot a Force Training Institute tervezte. A tervezésnél a biztonság mellett a könnyű hordhatóság és használat adta a legfontosabb szempontokat.

Savior MTS, golyóálló laptoptáska

A kevlárból készült táska így mindössze 3,6 kilogrammot nyom, miközben kibontva egy 1 méter hosszú pajzsot biztosít a számunkra, amely bármilyen pisztoly, géppisztoly vagy sörétes kaliberrel szemben tökéletes védelmet nyújt.

Savior MTS, golyóálló laptoptáska

De mi lesz a laptoppal, és az egyáltalán hol van a táskából?

A táska ugyanakkor a késesekkel és más dobószerszámokkal végzet támadást is el tud hárítani köszönhetően a belső energiafelfogó betétjének.

Ha a mesterlövészektől, vagy a nagyobb tűzerejű fegyverektől aggódnánk, akkor táskába a Savior Level III páncélbetétje is behelyezhető. A rendvédelmi szervezetek, testőrök mellett a magánszemélyek számára is praktikus, vállpánttal könnyen hordható, bal és jobb kézzel is használható pajzsunk kopás és vízálló is, így mindössze 899 dollárért sokáig védheti a testi épségünk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «