Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Ló-erőd”

0

Magyarország legnagyobb amerikai autós rendezvényét tartják a hétvégén Komáromban, a Monostori Erődben. Az 1300 autó részvételével zajló háromnapos programot idén a bikarodeó Európa-bajnokság színesíti.

GMC pick upPéntek délután a lowrider bemutatón bepillantást nyerhetnek az érdeklődők az “ugráló” autók világába. A lowridereket távirányító segítségével különböző táncmozdulatokra késztetheti a gazdájuk, az idei fesztiválon Európa-bajnok csapat is fellép. A bemutatót szombat délután megismétlik.
Szombaton délben több száz autó indul Komáromba és Révkomáromba a felvonulásra, majd különböző kategóriákban rendeznek versenyeket. Összemérhetik erejüket szlalomban vagy gumifüstölésben és abban is, hogy melyik autó a leghangosabb.

Az amerikaiautós-fesztiválok kihagyhatatlan műsorszáma a Big Foot show, amikor a traktor méretű gumikkal felszerelt kisteherautó egyszerre két kisebb, jellemzően japán gyártmányú kocsit lapít az aszfaltba.
Vasárnap a résztvevők 15 kategóriában versenyezhetnek, díj jár a legszebb motorért, a legszebb restaurálásért, a leghosszabb és a legmesszebbről jött autóért. A díjak átadása után a tombola szerencsés nyertese egy közlekedésre alkalmas amerikai gyártmányú gépkocsival távozhat a 13. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválról.

 

(MTI)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «