Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Itt a világ leggyorsabb pizzaszállító motorja

0

A pizzaszállító bicikliket alapul véve, a VR Custom fogta az Xtreme 150-t, és egy retró stílusú kihordó motorrá transzformálta.

 Turbohero Xtreme

A dubaji VR Custom egy olyan versenyre készítette a Turbohero Xtreme kétkerekűt, ahol csak annyi megkötés van, hogy a hajtómű maradjon a hagyományos, így lehetőség van valami igazán egyedit építeni.

 Turbohero Xtreme
A VR Customs alap járműve egyenesen a bemutatóteremből érkezett, és számos egyedi részlettel lett felszerelve. A váz nagyrésze új, és a nagyobb erő érdekében merevített. A Turbohero Xtreme az 1950-es évek MV Augusta modelljének modern replikája.

 Turbohero Xtreme

A motorra 2 mm-es rozsdamentes acéllemez van felszerelve, és 10 mm-es rozsdamentes cső került rá. Az egyetlen másik karosszériamunka a kétkerekűn egy két gallonos üzemanyagtartály.

 Turbohero Xtreme
Közvetlenül a tartály mögött helyezkedik el a kéz alakú ülés, amihez egy Honda CB750 café racerből vették az üléspárnát. A sofőr tisztán hátravetett helyzetben ül a motoron. A fordulatszámmérőt az elülső burkolat mögött, egy egyedi kialakítású műszerfalba szerelték egy pár Biltwell bemenettel. A fogantyúk teljes kontrollt biztosítanak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «