Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ívelt csábítás

0

Kanyargós, kétszeresen hajlított testével az Essence of Strength Chaise Longue (melynek ára 69,000 dollárról indul) először egy lenyűgöző, sőt, elegáns firkálmánynak tűnik, ami a koncepciótól azonnal a megvalósítás fázisába ugrott, kikerülve a hagyományos tervezési ellenőrzőpontokat. Az is biztos, hogy a heverő láttán a ház összes többi bútordarabjának kisebbségi komplexusa lesz.

Essence of Strength heverő

Kristian Arens ipari formatervező alkotta meg a darabot, aki Clive Johnson mérnökkel együtt hozta az Essence of Strength angol bútormárkát. A dinamikus szerkezet minden egyes eleme szénszálból készült. A cég könnyű, mégis tartós anyagokat használ, ami a dizájn manifesztumokkal is egybevág: „Célunk, hogy kitoljuk a dizájn és strukturális tolerancia határait, annak érdekében, hogy olyan bútordarabokat hozzunk létre, amelyek a hagyományos anyagok felhasználásával képtelenség volna.”

Essence of Strength heverő
Arens tenger iránti rajongása inspirálta a limitált kiadású heverőt – amelyet kézzel varrt bőrrel gazdagítottak –, melynek formája a fodrozódó hullámokat idézi. Nagy technikai vállalkozószellemet igényel egy ennyire folyékony forma létrehozása. „A szénszál ideális alapanyag ehhez” – mondja Arens. „Lehet akár szupervékony a szerkezeted, de a szénszál erejének köszönhetően továbbra is tartós, megbízható dizájnt tudunk létrehozni.”
Két hónapba telik egyetlen heverő létrehozása. A bőrbetétektől kezdve a szövés mintázatáig egyedi igényekre lehet szabni a hullámzó dizájn megjelenését.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «