Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

IWC Pilot Chronograph: Top Gun kollekció

0

Az IWC az előzetes várakozások szerint öt új modellel vág neki a következő éveknek, ezek egyike a Pilot Chronograph Top Gun Miramar, amivel a svájci gyár a kaliforniai Miramar haditengerészeti légi támaszpontnak kíván emléket állítani.

A 48 mm-es átmérővel rendelkező kerámia óratok, valószínűleg az IWC Big Pilot szériájának egyik legékesebb darabja lesz. Mechanizmusát a házba épített IWC 89365 rendszer hajtja, mely természetesen mozgásérzékelős és 168 órás járástartalékot biztosít. A kronográf funkciókat irányító nyomógombok, valamint a hátlap titánból készült, szíja pedig textilből.

A 48 mm-es átmérővel rendelkező kerámia óratok, valószínűleg az IWC Big Pilot szériájának egyik legékesebb darabja lesz

A 48 mm-es átmérővel rendelkező kerámia óratok, valószínűleg az IWC Big Pilot szériájának egyik legékesebb darabja lesz

A TOPGUN néven ismert harcászati iskolát 1969-ben hozták létre az amerikaiak, mivel a vietnami háborúban rendkívül rosszul teljesítettek vadászpilótáik (tízből kilenc pilóta életét vesztette az első tíz bevetés alatt). Az elit képzést adó iskola végzősei a US Navy egységeihez visszatérve sokkal eredményesebben tudtak teljesíteni a háborúban.

Az antracit számlap és a zöld textil szíj pedig a katonaságot hivatott jelképezni

Az antracit számlap és a zöld textil szíj pedig a katonaságot hivatott jelképezni

“Ez az egyik legfejlettebb és robusztusabb óránk, amit valaha létrehoztunk” – mondta a patinás svájci márka egyik vezetője. Amit nem is vitatunk, hiszen az IWC-től alapjáraton nem éppen megszokott, 48mm-es méret és a szürke kerámiából készült matt tok is egyedülállóvá teszi az órát. Az antracit számlap és a zöld textil szíj pedig a katonaságot hivatott jelképezni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «