Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jachtlimuzin

0

Denis Popov legújabb limuzinhajója azokat fogja igazán boldoggá tenni, akik például szeretik egyidejűleg különböző célokra használni szuperjachtjaikat.

A 83 méteres jachthoz épített 9,3 méteres tender azért született, hogy egyesítse a hajókázás és luxuslimuzinok előnyeit, s mindemellett lehessen egyszerűen az anyahajó testében tárolni.

Jacht limuzin, Denis Popov

A terv magába foglal két külön mozgatható tetőt, mely alapvetően meghatározza a tender funkcionalitását, ugyanakkor figyelembe veszi a szokatlanul alacsony parkolóhelyét is. Csupán egy gombnyomásra a tető három különböző pozíciót képes felvenni.

Jacht limuzin, Denis Popov

A hajó nagyjából 2 külön egységre oszlik, az elülső rész élesen elkülönül a hátsó fedélzettől, ahol az állítható ülések vannak, méghozzá egy 3 méter hosszú, U alakú ülőalkalmatosság, ahol akár 12-en is helyet tudnak foglalni.

Jacht limuzin, Denis Popov

A panorámatető, a LED világítás, a klíma és a multimédia rendszer már csak hab a tortán. Úgy tervezték, hogy jól essen benne a pihenés, ám aktív sportoláshoz is passzoljon.

 

Szénszálas testének köszönhetően rendkívül strapabíró, s öröm benne bármiféle tevékenység. Mindössze 3,5 tonnát nyom, s ez a pillekönnyű súly teszi lehetővé, hogy csupán egy motorra legyen szüksége a tendernek, így is elérheti akár a 39 csomós sebességet.

Jacht limuzin, Denis Popov

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «