Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Jaeger-LeCoultre új karórája

0

A Jaeger-LeCoultre luxus karórája, a Polaris Memovox először 1968-ban jelent meg. Különleges tulajdonsága volt, hogy búvárkodásra is használható volt. A Polaris Memovoxból csupán 1174 darabot gyártottak, ezért ma a gyűjtők számára nagy különlegességnek számít 1-1 ilyen óra.

A Jaeger-LeCoultre új karórája

Az óra 50. évfordulójára a Jaeger-LeCoultre új órát tervezett, melyet ezúttal is limitált darabszámban gyártanak majd, csupán 1100 darab készül majd belőle. A Polaris Memovox egyike az öt darabos gyűjteménynek, melyet az egykori luxuskarórák emlékére készített a gyártó.

A Jaeger-LeCoultre új karórája

Az óra az eredeti modellnek szinte tökéletes másolata, de apró, ámde annál lényegesebb változtatások történtek az óra házában. A 42 milliméteres átmérőjű rozsdamentes acélból készült óra gumiszíjjal érkezik, és 200 méteres mélységig vízálló. A Polaris Memovoxban is használt 956-os kaliber svájci precizitással készül, melyet a Jaeger-LeCoultre svájci központjában 60 éve folyamatosan gyártanak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «