Jalapeño falatkák

0

Jalapeño, szalonna és krémsajt tökéletes kombinációja ropogós vajas tésztabundába töltve.

Hozzávalók

1 csomag fagyasztott vajas tészta
170-230 gramm krémsajt, felpuhítva
4 jalapeño, kimagozva és apróra vágva
8 szelet szalonna megsütve és összemorzsolva

Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy tepsibe tegyél sütőpapírt vagy olajozd ki.
2. Nyisd ki a tésztát és tedd külön az egyes adagokat. Vágd mindegyik háromszöget félbe.

Jalapeño falatkák
3. Helyezz 1-2 teáskanál krémsajtot mindegyikre, majd tegyél rá 1-1 teáskanál szalonnát és jalapeñot.

Jalapeño falatkák
4. Hajtogasd össze a tészta széleit, és csípd össze őket, ügyelve arra, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle. Helyezd a tésztagömböket a tepsire az összetapasztott oldalával lefelé, majd 11-14 percig süssd, hogy aranybarna színű legyen.

 

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «