fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Járulékos elegancia – Exkluzív Rolls-Royce bőröndszett

0

A Rolls-Royce Motor Cars egy különleges és elegáns bőrönd szettet fejlesztett a Wraith modellje számára, ami a legerősebb autó, amit Rolls-Royce valaha készített.

A Rolls-Royce 2014 óta gyártott kétajtós luxus kupéjának orrában egy 624 lóerős 6.5 literes duplaturbós V12-es motor kapott helyett, amivel a 2435 kilogrammos szörnyeteg 4.6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre a végsebességét pedig csak az elektronika korlátozza le 250 km/óránál.

Rolls Royce bőröndszett

A Rolls-Royce azonban nem csak a műszaki igényességre ad, ezért a Wraith 470 literes csomagtartójába egy olyan exkluzív bőrönd szett kerül, amely minden darabja viseli a márka emblémáját és a cég autóinak órán feltűnő szárnyas női alakot, amit 1911 óta minden Rolly-Royce modell elengedhetetlen tartozéka.

Rolls Royce bőröndszett

Az új Wraith bőrönd kollekciót a Rolls-Royce tervezője Michael Bryden és a cég design stúdiójának az igazgatója, Giles Taylor álmodta meg. A Rolls-Royce mérnökei szakértők segítségét is igénybe vették a munkában, így például a gazdagok poggyászainak kezelésében jártas luxushotelektől is információkat gyűjtöttek. A Rolls-Royce színvonalának megfelelő bőrönd szettnek ugyanis nem csak stílusban kell valami rendhagyót alkotni, de meg kell felelnie az üzletemberek magas szintű igényeinek, igazi gardróbként funkcionálva az utazásaik alatt.

Rolls Royce bőröndszett

A magas fokú kényelem és a funkcionalitás érdekében pedig minden apróságra odafigyeltek a patinás brit cég tervezői. A bőröndök fogantyúját például úgy alakítottak ki, hogy az egyenletes súlyelosztást biztosítva ne terhelje túl a kezet, míg a széles nyomtávú dupla R emblémás kerekek a mellett, hogy stabilitást nyújtanak az autó csomagterébe való bepakolást is zökkenőmentesebbé teszik. A súly és a tartósság érdekében szénszálból készülő szett pedig valóban tökéletesen illik a Wraith csomagterébe.

Rolls Royce bőröndszett

„A kollekciónk Sir Henry Royce által képviselt értékek melletti manifesztum” – nyilatkozta Michael Bryden. „Vedd a legjobbat, ami létezik, és tedd jobbá. Nem elégedtünk meg a legjobb elérhető bőröndszettel, hanem tovább léptünk és egy olyan kollekciót alkotunk, ami nem csak, hogy megmutatja a kortárs elegancia értékeit, de azt őröm is használni” – tette hozzá Torsten Müller-Ötvös a Rolls-Royce Motor Cars vezérigazgatója.

Rolls-Royce Wraith

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «