fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Játékos lóerők

0

Európa legnagyobb interaktív digitális játékvásárán debütál az a Focus RS, amelynek külső megjelenését az Xbox készülékre fejlesztett Forza Motorsport játékosai alakították ki egyéni igényeik szerint.

Az Xbox-os Forza Motorsport játékosai tervezték meg a vadonatúj Ford Focus RS különleges fényezését. Az egyedi autó ma mutatkozott be a Microsoft egyik különleges rendezvényén a 2015-ös kölni Gamescom nemzetközi expója előtt.

Forza Focus RS

A különleges Forza Focus RS-sel a BBC Top Gear műsorának ismert szereplője, a Stig érkezett a rendezvényre, és egész este meg sem vált az autótól. A Microsoft Xbox One konzoljára készülő Forza Motorsport 6 című új videojátékban egyébként ő is feltűnik majd.

Forza Focus RS

A vadonatúj Focus RS a modellsorozat harmadik generációját képviseli; az első RS-változat 2002-ben, a második pedig 2009-ben jelent meg az utakon. A Ford Performance csapata által kifejlesztett autót 350 lóerős, 2,3 literes EcoBoost benzinmotor hajtja, s ebben az autóban tűnik fel először az innovatív Ford Performance Összkerékhajtás is, emellett pedig ez a legelső RS, amelynek vezetője többféle üzemmód közül választhat, így többek közt az iparágban elsőként alkalmazott a Drift Üzemmód és a Startvezérlés is rendelkezésére áll.

Forza Focus RS

A Ford a Microsofttal közösen a Ford GT ultranagy teljesítményű szupersportkocsit is bemutatja a Forza Motorsport 6-ban, a népszerű Xbox autóversenyzős videojátékok sorozatának legújabb változatában.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «