Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Játssz úgy, mint egy bajnok, vagy ússz a halakkal

0

A 2016-ban  Miamiban épült birtok kosarasoknak épült. A kortárs kétemeletes lakóhelyhez egy hivatalos NBA félpályával és az NBA szabályoknak megfelelően felhelyezett kosárlabda gyűrűk tartoznak.

 Birtok egy NBA félpályával

A fehér tölgy padló és a 20 láb magas plafon ad modern érzetet az újonnan létesített edzőteremnek, miközben a szomszédos gőzkabin, zuhanyzó és masszázs szoba segít ellazulni a játékosoknak egy-egy meccs után.

 Birtok egy NBA félpályával
Bármennyire is lenyűgöző, nem a kosárlabdapálya az egyetlen dolog, ami kiemelkedővé teszi a házat. A csupasz betonból, kőből, fából és eltűnő üvegajtókból épült kétemeletes ház tökéletesen beolvad a Raymond Jungles által tervezett természetes, trópusi kertbe.

 Birtok egy NBA félpályával

A 200-láb hosszú, megemelt híd kúszik végig a birtokon, egy dzsungelszerű díszlet és mesterséges lagúna fölött haladva, ez utóbbiban a lakók színes halak társaságában lubickolhatnak.

 Birtok egy NBA félpályával

A betonpillérek és a teakfalécek emelik fel az úttestet, ahonnan madártávlatból lehet az egyedülálló lagúnát körülvevő buja növényzetet szemlélni.

 Birtok egy NBA félpályával
A házhoz emellett tartozik egy fűtött sós vízű medence és egy vízparti zárt terasz nyárikonyhával, tűzrakóhellyel és süllyesztett lounge résszel, ahol a padokat farönkökből faragták. Ha inkább hajózni szeret a tulaj az úszás helyett, a dokkban akár egy 90 láb hosszú jacht is elfér.

 Birtok egy NBA félpályával
Bent hat hálószoba (beleértve a főhálót hozzá tartozó fürdővel és gardróbszobával) vár a lakókra. Négy hálószoba a lagúnára néz, és mindegyiknek elcsúsztatható üveg ajtaja van, amely egy teraszra nyílik. Az enteriőrt és a bútorokat a Jader Almeida tervező és az Artefacto állították össze.

 Birtok egy NBA félpályával
A házat 25,75 millió dollárért árulják.

 Birtok egy NBA félpályával

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «