Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jayco Embark luxus lakóbusz

0

Jayco és a Spartan Motors Partner bemutatta az A osztályú Embark Diesel Motorhome-ot a Florida RV SuperShow-n Tampában. A teljesen új 37 láb hosszú dízel járművet Jayco Embark-nak hívják, és a luxus lakóautó vonzerejével még tovább tágítja a kategória rajongóinak táborát.

Jayco Embark luxus lakóbusz

A teljesen új Spartan K1 alvázra épített, Cummins 360 LE motorral ellátott Embark luxus lakóautó jelzi a Spartan Motors belépését a Cummins B-series dízel piaci szegmensébe, és a Spartan első új guruló otthona 2015 óta. Ez az első A osztályú hátsó motoros dízel modell a Jayco motorizált felhozatalában.

Jayco Embark luxus lakóbusz
A Jayco Embark luxus lakóautót úgy tervezték, hogy teljes mértékben kielégítse mind a fiatalabb fogyasztók, mind azok igényeit, akik kisebb lakóautókat szeretnének vezetni, miközben továbbra is a prémium vonalon maradnak. A Spartan prémium alvázának része a független Bilstein-elülső felfüggesztés, amely biztosítja a 37 lábas autót számára a legmagasabb szintű utazási és kezelési élményt, továbbá jobb kiszolgálást garantál, valamint a Spartan széleskörű szolgáltatási és támogatási hálózata is megtalálható benne.

Jayco Embark luxus lakóbusz
Az Embark Class A Diesel luxus lakókocsinál a vásárlók három szemkápráztató prémium külső festés, két beltéri dekor közül választhatnak, továbbá az autóban van konyhaszekrény, amihez egy jégkészítővel és vízadagolóval felszerelt hűtővel van kiegészítve, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, szilárd felületű munkalapok és rozsdamentes mosogató, Versatouch Lyra parancsnoki központ applikációval.

Jayco Embark luxus lakóbusz

„Izgatottak vagyunk, hogy a Jayco Embark luxus lakóautóval egészíthetjük ki a szabadidős kínálatunkat, és új ügyfeleket szólíthatunk meg vele az A-osztályban ezzel a kisebb, prémium járművel” – mondta Brion Brady, a Jaycom Motorhomes igazgatója. „Együttműködésünk a Spartan Motors-szal lehetővé tette, hogy ügyfeleinek a minőségű járművel szolgálhassunk, amely azt a kiváló vezetési, szolgáltatási és támogatási élményt nyújtja, amit elvárnak tőlük. “

Jayco Embark luxus lakóbusz

A szórakoztatórendszer része egy 50 colos LED HDTV, egy 32 colos LED HDTV a hálószobában, és egy külső 39 colos LED HDTV. Az új Jayco Embark az iparág vezető gyártójának 2 éves garanciájával és 24 órás útvédelmi tervvel érhető el.

Jayco Embark luxus lakóbusz

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «