Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

JazzyKoktél – a legjobb üdítő a hét közepén! (2015. 01.28.)

0

Jazzy Koktel – 2015.01.28. by 90.9 Jazzy on Mixcloud

Következő adásunk tartalmából: A koktél készítés, pestiesen szólva mutálódik a következő adásban, a shaker mellett ezúttal nagyobb szerepet kap a pohárkultúra, ami ezúttal kiegészül majd némi gasztronómiával is. A téma szervírozásában most is Burján Zsombor mester bártender lesz majd segítségünkre.

A finom élet után a jövőbe pillantunk és nem csak definiáljuk a robotikát, hanem arról is beszélgetünk Kiss Attila robotguruval, hogy ez a filmeket idéző technológia hol tart ma az életünkben. Utazás rovatunkban Monacóba látogatunk. A kirándulásunknak ugyan a Monte Carlo Rally adja majd az apropóját, de mindenki nyugodt lehet, mert egy grammnyi káros anyag sem lesz a hercegség levegőjében. Végül, de nem utolsó sorban itt leszünk MiFérfiak is, a világ meghökkentő csemegéivel a tarsolyunkban. Ne felejtsék, a JazzyKoktél a legjobb üdítő a hét közepén, minden héten szerdán este hét és nyolc óra között a 90.9 Jazzyn!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «