Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

JazzyKoktél – a legjobb üdítő a hét közepén! (2015. 02.11.)

0

Jazzy Koktel – 2015.02.11. by 90.9 Jazzy on Mixcloud

Következő adás tartalmából: Jövő hét szerdán ismét visszatérünk a teák világába. Korábbi vendégünk, Mihályi Zoltán a Gift Kft. ügyvezetőjének segítségével ezúttal nem csak az aromák között barangolunk, hanem a teaforgalmazás üzleti kulisszatitkai mögé is betekinthetünk. A teázás után folytatjuk az osztrák tájakat és síparadicsomokat bemutató sorozatunkat, ezúttal három alpesi kisvárosba is ellátogatunk, ahol a sportolási lehetőségek mellett több kényeztető program is a terítékre kerül.. 

Szerdán igazi kulináris élményben lehet része hallgatóinknak, ugyanis mexikói konyha egy klasszikus étele mellé a Chili Con Carnéhez készített koktélt Burján Zsombor mester bártender. A pikáns italrecepthez becsatlakozik a MiFérfiak rovat is, ahol is – ahogy szoktuk – a nagyvilág egy-két igazi érdekességét tárgyaljuk ki.

Ne felejtsék, a JazzyKoktél a legjobb üdítő a hét közepén, minden héten szerdán este hét és nyolc óra között a 90.9 Jazzyn!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «