Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

JazzyKoktél – a legjobb üdítő a hét közepén! (2015. 04.08)

0

Jazzy Koktel – 2015.04.08. by 90.9 Jazzy on Mixcloud

Következő adásunk tartalmából:

Egy hét múlva Horváth Csaba a Budapest taxi ügyvezető igazgatója lesz a vendégünk, akivel a személyszállítás történetéről beszélgetünk. Mondhatnánk, hogy a historikus diskurzus végén csattan az ostor, hiszen mostanság elég sok szó esett a terület szabályozásáról, aminek a végén megjelent egy új alternatíva is, az Über taxi, mely vállalkozás Európa szerte kivágta a taxisoknál a biztosítékot. A joghézagot meglovagoló fuvarozási mód számos kérdésére megpróbálunk választ találni.

A taxiból kiszállva biciklire pattanunk, de nem itthon, hanem Hollandiában. A kerékpáros nemzet bringakultúrájáról cserélünk eszmét Kovács Attilával az utazom.com főszerkesztőjével, aki nem csak erről mesél, hanem rögtön kerékpáros túraútvonalakat is ajánl a szélmalmok országában.

Természetesen itt lesz Burján Zsombor “gasztrobártenderünk” is, aki igazán ütős koktélt mixel nekünk a nyárelő spontán grillpartija mellé.

A MiFérfiak rovatunkban is egy különleges témát boncolgatunk, azt fejtegetjük egy cikkünk nyomán, hogy lehet motorkerékpárból hangszert készíteni és fordítva motorból hangszert.

Hallgassanak bennünket jövő hét szerdán is este hét és nyolc között  90.9 Jazzyn – Ne felejtsék, a JazzyKoktél a legjobb üdítő a hét közepén!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «