Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jet-ski vs.repülő a hétvégi Víz, Zene, Virág fesztiválon

0

Immáron huszonkettedik alkalommal rendezik meg Tatán az ország legnagyobb családi eseményét Víz, Zene, Virág fesztivált. A sok kulturális és zenei koncert program mellett a vízi sportok szerelmesei is rengeteg csemegére számíthatnak majd.

A hétvégén nyitja meg kapuit az ország legnagyobb családi eseménye a Víz, Zene, Virág fesztivál. Az immáron 22 alkalommal megrendezésre kerülő háromnapos programsorozat színvonalát fémjelzi, hogy az Európai Fesztiválszövetség Kiváló kulturális fesztiválnak minősítette továbbá megkapta a Tata Városért arany fokozatú elismerést, valamint a Megyei Príma Primissima-díjat is.

Víz, Zene, Virág fesztivál

Az idén is rengeteg kulturális és zenei program közül lehet majd választani, és a vízi sport szerelmesei is sok, érdekességet tartogat a fesztivál, ahol az előző évhez hasonlóan 2015-ben is a Jet Power Hungary Team kelti majd a hullámokat.

Víz, Zene, Virág fesztivál

Fotó: Varga Zoltán

A Sea Doo jet-skiket és Can-Am quadokat forgalmazó cég termékeit, nem csak a parton, hanem akció közben is megtekinthetőek lesznek, ugyanis szombaton és vasárnap is két-két nagyszabású bemutató show-val készülnek.

Víz, Zene, Virág fesztivál

A program zenitjét minden bizonnyal a Gacsal Balázs jet-ski versenyző és Veress Zoltán műrepülő látványos viadala jelenti majd. A jet-ski magyar bajnok és a műrepülő pilóta barátságos párbajában megnézhetjük, hogyan tudnak égen és vízen 130 km/órával párhuzamosan haladni egymás mellett.

Víz, Zene, Virág fesztivál

Akit érdekel, hogy képes egy jet-ski ekkora tempóra, illetve arra, hogy egy repülő, hogyan tud ilyen alacsony sebesség mellett is repülni, az mindenképpen már jó időben foglaljon helyet a parton ugyanis ez attrakció csak szombaton látható. A „pilóták performansza” mellett a tavalyi év másik leglátványosabb show eleme a FlyBoard bemutató is újból itt lesz a vizek városában. Az extrém sporteszköz látványos kunsztjai feltehetőleg ismét igen népszerűek lesznek a közönség körében.

A Jet Power Hungary Team látványos vízi parádéi mellett még csak nem kétszáz különböző program közül lehet választani, többek között – a teljesség igénye nélkül – olyan fellépők koncertjein lehet részt venni, mint a:

Víz, Zene, Virág fesztivál

MAGNA CUM LAUDE a Vad Fruttik, Charlie, a Firkin, a Pribojszky Mátyás Band, Vastag Csaba Conecto, a B52 Jankai Bélával, a The Used Cars, Mága Zoltán, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, a Wellhello, az Anna & the Barbies, Nagy Feró és a Beatrice, a Twinners, az Intim Torna Illegal, a Benkó Dixiland Band, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «