Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jó mókának tűnik a mini Forma 1 nagydíj

0

Az angol Dennis Publishing kommunikációs ügynökség és Javier Oquendo tervező radikális ötlettel álltak elő a Forma 1 versenyek megreformálására.

Mini Forma 1

Az új ligában ugyanis a legismertebb autómárkák legkisebb modelljeit alakítanák át versenyautókká, és állítanák rajtvonalhoz a miniatűr grand prix-n. Mondanunk sem kell, milyen sok új kihívás elé állítaná ez a pilótákat és a mérnököket, de mindenesetre érdekes versenyélményt nyújtana a nézőknek. Így mutatnának ezek a kis autók masszív kerekekkel és szponzor matricákkal.

Mini Forma 1
Szórakoztató elképzelni például egy Smartot 100 mérföld/óra sebességgel száguldani, de talán épp emiatt olyan csábító az ötlet. Kihívást jelent, de igazából magát sem veszi túl komolyan.

Mini Forma 1

A grand prix versenyek élmezőnyében szereplő autók közül többnek van kapcsolódása kisebb modellekhez, például a Fiat 500-hoz, vagy a Smarthoz. A Dennis Publishing által kidolgozott, és Javier Oquendo által a Carbuyer számára prezentált elméleti projektben a hétköznapi járművek a maximális sebességhatárig mennek el.

Mini Forma 1

„Minden pilóta élvezni fogja, ahogy megpróbálja kihajtani a maximumot ezekből a parányi teremtményekből – és még nézni is szórakoztató lesz” – mondja a csapat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «