Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

John Deere Gator RSX860i – a legkisebb igásló

0

Az utóbbi időben az ATV-ék (all-terrain vehicle) egyre népszerűbbek, hiszen mi más is lehetne szórakoztatóbb egy kis sárdagasztásnál. Ezt a trendet a kiváló traktorairól híres amerikai John Deere is próbálja meglovagolni a kétüléses Gator RSX860i névre hallgató ATV-jével.

A John Deere mérnökei az utasok komfortját és a teljesítményt tartották leginkább szem előtt a Gator megalkotásakor. A megfelelő élmény érdekében a kis sárdagasztó szörnyeteg meghajtásáról ezért egy négyütemű, 62 lóerős V2-es motorkerékpár erőforrás gondoskodik, amivel a zöldek ATV-je 60 mérföld/órás (96 km/óra) végsebességre képes.

John Deere Gator RSX860i

A négykerékmeghajtású jármű pedig a gyár mérnökei szerint minden körülmény között, így sárban és hóban is megállja majd a helyét, hiszen akár – 28 fokban is “pöcre indul”.

John Deere Gator RSX860i

A Gator a független kerékfelfüggesztéseinek köszönhetően minden terepen jól használható, míg az utasok védelméről a ROPS bizonyítvánnyal rendelkező bukócső gondoskodik, amit extrém off-road-os teljesítményre terveztek.

John Deere Gator RSX860i

Az alacsony súlypontnak és a széles nyomtávnak köszönhetően azonban nem kell nagyon aggódni a borulás miatt a John Deere terepes játéka ugyanis igazán stabil és könnyen vezethető.

John Deere Gator RSX860i

A komoly teljesítmény és a remek műszaki tartalom mellett a cég Horiconban (Wisconsin) található összeszerelő üzeméből érkező Gator RSX860i elegáns stílust és kényelmes üléseket is ígér a vásárlóknak.

Motor: 839 köbcentiméter, V2-es
Teljesítmény: 62 lóerő
Nyomaték: 80.6 Nm
Végsebesség: 96 km/h
Erőátvitel: 2 sebességes, fokozatmentes
Meghajtás: 4WD
Felfüggesztés: elől-hátul független
Abroncsok: Ancla acél felni, Maxxis Bighorn 2.0 abroncsok
Hasmagasság: 22.86 centiméter

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «