Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jön az elektromos Maserati

0

2014-ben ünnepelte a Maserati 100 éves fennállását a Geneva Motor Show-n, ahol az olasz gyártó bemutatta az Alfieri koncepció autót, egy kétüléses kupét, amelynek dinamikus stílusához kiemelkedő teljesítmény társul.

Maseratti Alfieri

Most, négy évvel később a tervből valóság lesz, és megkezdődik a gyártás, a pletykák szerint 2022-ben. A modell tömeggyártásba kerülésével a V8 motort hibrid és elektromos meghajtásra cserélik.

Maseratti Alfieri
A gyártásba kerülő teljesen elektromos és összkerékmeghajtású Maserati Alfieri az ígéretek szerint ugyanolyan teljesítményt fog nyújtani, mint ahogy azt a koncepciónál kalkulálták. Az autó kevesebb mint két másodperc alatt gyorsul majd 100 km/órára, a top sebessége pedig 300 km/óra körül lesz. Ez a fajta hajtóerő a hamarosan érkező Rimac C-two és a nagy tekintélynek örvendő Tesla Roadster modellekhez hasonlítható.

Maseratti Alfieri
Egy másik jó hír azoknak, akiknek bejött az Alfieri koncepció 2014-ben: a Maserati megerősítette, hogy egy átalakítható verzión is. Ez egy puha tetőt fog hozzáadni az autó sportosságához, amit egy hosszú, alacsony orr, karakteres váll és jellegzetesen vágott hátsó rész definiál.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «