Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kalandorhajó

0

A tulajdonosa nemrég kapta meg a Damen Game Changer névre keresztelt jachtját, mely több átalakítást kapott, és egy egyedi helikoptert is elhelyeztek rajta. A gép így vált a legmodernebb felfedező jachttá.

Kalandorhajó

A 70 méteres Game Changer a Damen jelenleg is valamelyik sarkkörnél úszkál, és épp a tengeralattjárót engedi a mélybe a tudományos kutatás nevében. Gyakorlatilag nincs olyan hely ezen a Földön, ahová ne tudna eljutni, köszönhetően a modifikációknak.

Kalandorhajó
A tavalyi évben megjelent Game Changer a Damen negyedik szuperjacht ebben a méretben, és egyike a tizenkét kiszolgáló hajónak, amelyeket már vagy kiszállítottak tulajdonosának, vagy épp most építenek a holland hajógyárban. A Game Changer tulaja olyan jachtra vágyott, amellyel a világ bármely távoli sarkába eljuthat.

Kalandorhajó
A Game Changer egy olyan tanúsítvánnyal is rendelkezik, amellyel a sarkvidékeken is folytathat expedíciókat az IMO sarkvidéki kódexének keretében. A tulajdonos a tengeri környezet védelme, óceánkutatás, az óceán biológiai sokféleségének dokumentálása és természetesen a luxus merülési expedíciók miatt vágyott erre a hajóra.

Kalandorhajó
A modifikációk közül az egyedi búvárközpont a legfontosabb, hiszen lehetőség van trimix, azaz légzőgáz használatára, mely segítségével hosszabb ideig is folytatható mélytengeri búvárkodás. A jachton található egy C-Researcher tengeralattjáró a U-BoatWorx jóvoltából, ami akár 1000 méterre is le tud merülni. A Saab Seaexe Falcon ROV (távolról irányítható jármű) segítségével pedig még tovább is terjeszthető a kutatás.

Kalandorhajó
A helikopterleszálló és hangár tökéletes helyet biztosít a Game Changer egyedi Airbus H130 T2 helikoptere számára. A gép egy Shotover 8k kamerarendszerre van felszerelve, amely lélegzetelállító képeket készít a felfedezőútról. A Game Changer fő fedélzetén számos kísérőhajó és motorcsónak elfér. A Damen ezen kívül arra is odafigyelt, hogy a vendégek és személyzet számára fenntartott helyiségek is kényelmesek legyenek a hosszú úton.

Kalandorhajó
„Izgalmas látni, hogyan váltják valóra álmaikat az emberek a Damen hajói által.” – mondta Rose Damen, a Damen kereskedelmi igazgatója. A Damen egyébként a szuperjachtokat építő Amels leányvállalata.

Kalandorhajó
„Itt nem csak arról van szó, hogy többet érjünk el, többet lássunk és kényelmesebbek legyenek a jachtok. A YachtSupport hajókon az emberek már kényelmesen tölthetik az összes idejüket a változtatásoknak köszönhetően. Fontos, hogy a hajóink túlmutassanak a sztenderdeken, és a tapasztalatunk és szaktudásunk pontosan ebben segít nekünk.”

Kalandorhajó
Mike Rouse, a tulajdonos megbízottja azt mondta, hosszú és intenzív időszak volt, míg felkészítették a Game Changert a rá váró kalandos utazásokra. „Biztosak vagyunk benne, hogy a hajó megállja majd a helyét.”

Kalandorhajó

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «