Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kamion drón

0

A TU523 egy hibrid-elektromos VTOL (függőleges fel- és leszállásra képes légijármű), amelyet áruszállításra találtak ki.

TU523 VTOL

Az áruszállítást eddig nagyrészt csak közúton lehetett megoldani, azonban egyre nagyobb az igény az infrastruktúra kiszélesítésére. A TU523 azonban új vagy túlságosan drága fejlesztések nélkül is képes munkába állni.

TU523 VTOL
A gép szállítókonténerekkel oldja meg a feladatot. Először azonosítja a megfelelő konténert, landol a tetején, majd hétszer gyorsabban elszállítja a megfelelő helyre, mint egy kamion, és teszi ezt a költségek csupán 30 százalékáért.

 

A generátor kombinált ciklusú rendszerként működik, amely akár 70 százalékos hatékonysággal működik. Az égési folyamat során visszanyeri a hulladékhőt és újra felhasználja azt, így a károsanyag-kibocsátása szinte nullára csökken.

TU523 VTOL
A Thorsten U. Reinhardt által tervezett turbinák a géptörzshöz csatlakoznak és bármilyen irányban képesek mozogni. Ez azt jelenti, hogy a gép könnyedén manőverezik anélkül, hogy szüksége lenne bármilyen más repülésvezérlő-rendszerre. A technológiát a quadcopterektől és drónoktól vették át.

TU523 VTOL

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «