Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Karbon dizájn

0

A Pagani már régóta élen jár az innovatív szuperautó újítások terén – végtére is, az eredeti Huayara-juk az egyik legjobb teljesítmény és konstrukciós kivitelezési megoldásokkal büszkélkedhetett az iparágban.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019

Követve a trendeket legújabb modelljükkel, ismét felborzolták az autóipar látképét, az egyedi rendelésre készült Carbo-Triax Huayra Roasterrel, amely a fejére nő a hasonló kategóriás szénszálas modelleknek.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019
A vásárlói megrendelésre egyedileg épített Acid Green Huayra (az ügyfél egyik kedvenc autója, a Porsche Roadster 918 Spyderről mintázva) több innovatív anyagot is felvonultat – az átütő kompozit, amelyet a Pagani fejlesztett, a Carbo-Triax HP52. Ennek a könnyű anyagnak a használatával sikerült körülbelül 81 kilogrammal könnyebre építeni az autót.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019

A Mercedes Benz AMG V12 hajtómű könnyedén kilövi a Huayarat köszönhetően a 764 lóerőnek és a közel 1000 Nm nyomatéknak, így nem valószínű, hogy hasonló gyorsulásra akadnál ebben a kategóriában.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019
Az autó enteriőrje is páratlan – feltűnő zöld és fekete csíkozás egészíti ki a szénszálas belsőt, valamint egy AMT új-generációs, hétfokozatú járul hozzájárul a Huayra kifogástalan teljesítményéhez. Ugyan az autó pontos árát nem hozták nyilvánosságra, valószínűsíthető, hogy az egyedi Pagani nagyjából 2,6 millió dollárért készülhetett el.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «