Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kardhal vitorlás

0

A Kathreen Sailing Yacht mögött álló design csapatot a tervezés során a kardhalak jellegzetes külseje inspirálta. A koncepció egy elektromos meghajtással is rendelkező vitorláshajó, ami meglehetősen modern formavilágot kapott.

Kardhal vitorlás

A 45 méter hosszú luxusjacht elegáns design-t kapott kívül-belül. A vitorlák tulajdonképpen napelemként is funkcionálnak, így oldották meg az elektromos motor és a műszaki eszközök energiaellátását.

Kardhal vitorlás
Marko Petrovic, a designer elmondása szerint a Kathreen-t egy kardhal inspirálta. A luxushajó belsejében egy kétszintes üvegkabint képzelt el Petrovic, ahol az első emeleten a közösségi terek és a hálókabinok, míg a második szinten a vezetőfülke és a személyzeti helyiségek kapnának helyet. A vitorlában található napelem panelek segítségével oldották meg a hajó energiaellátását. Az árboc magassága körülbelül 30 méter.

Kardhal vitorlás
A Kathreen Sailing Yacht project végeredménye egy kifejezetten modern, letisztult formavilágú szuperjacht koncepció, ami ha valaha megépülne, valószínűleg rekordokat döntene mind design, mind pedig sebesség terén.

Kardhal vitorlás

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «