Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Karóra a sötét oldalról

0

A különböző cégek már alig várják, hogy a legújabb Star Wars film megjelenése előtt piacra dobhassák az egyedi relikviáikat. Néhányat már meg is csodálhattak a rajongók (például mi is bemutattunk már egy önjáró kis robotot). Most itt egy újabb csodakütyü: karóra a sötét oldalról.

 

Míg a legtöbb Star Wars relikviát a rajongók által megfizethető áron kínálják, ezért az óráért már jóval mélyebbre kell nyúlni a zsebben. Ez a korlátozott példányszámú darab ugyanis nem kevesebbet, mint 28.500 amerikai dollárt kóstál.

Star Wars by Devon

A Star Wars by Devon fantázianéven futó különlegesség valójában a Devon Thread 1 modellen alapszik, ám számos egyedi, hozzáadott részlettel egészítették ki a rajongók nagy örömére, mint például Darth Vader sisakjával.

Star Wars by Devon

Kiegészítő „dizájn-tuningok” ide vagy oda, ez a karóra egy igazi vadállat. Magas minőségű, rozsdamentes acélból készült és csodaszép fekete gyémántszerű bevonattal bír. Az óraüveg pedig polikarbonátból készült, ami olyan erős, hogy még egy golyó sem árthat neki. Természetesen nem csak a külseje, hanem a szerkezete is igen bivaly.

Star Wars by Devon

Az értékét az is növeli, hogy csupán 500 darabot készítenek belőle világszerte. Minden példányt számoznak is, hogy eredetisége bizonyítható legyen. Mint fentebb már említettük, az ára elég húzós (28.500 dollár plusz postaköltség), ám a fanatikus (és tehetős) Star Wars rajongók már most leadhatják az előrendelést.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «