Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Karóra világjáróknak

0

A Suunto már régóta tervez karórákat különböző extrém sportágak képviselőinek, mint például búvároknak, vagy hegymászóknak. Most azonban az igazi világjárókra gondolt és kifejlesztett egy roppant menő időmérőt a nagy utazóknak, felfedezőknek.

 

A Kailash néven futó karóra egy misztikus, 6700 méteres tibeti hegycsúcsról kapta a nevét, amelyet még soha senki nem mászott meg.

Suunto Kailash

A karóra természetesen GPS rendszerrel is fel van szerelve, hiszen az extrém túrázóknak ez elengedhetetlen. Egyetlen gombnyomásra kijelzi neked, hogy milyen távolságra vagy a kezdőpontodtól, például a hoteledtől, és persze az irányát is megmutatja neked.

Suunto Kailash

Automatikusan frissíti az időzónát és a helyszínt is. Sőt, folyamatosan számon tartja és listázza, hogy milyen országokban, városokban jártál.

Suunto Kailash

Okostelefonnal összekötve ezeket az adatokat az ismerőseiddel is megoszthatod, sőt az összeköttetés révén a karórádon is megjeleníthetővé válnak telefonod értesítései. 

A Kailash üvegszálas kompozitból készült, titán kerettel, zafírkristály üveggel. Az utóbbi maximálisra növeli az óra tartósságát, míg szilikon pántja biztosítja a tökéletes illeszkedést a csuklódhoz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «