Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Kék fázis”

0

„A Rimac elhozta a bulit a Monterey Car Week-re” a Rimac C_Two California Editionnel. Az elektromos hiperautó először 2018 márciusában debütált, egy gyorsabb, erősebb változatot bemutatva a világnak, mint a Concept One.

Rimac C_Two Edition

Most ugyanakkor az autó dizájnját kifejezetten úgy igazították, hogy passzoljon a Monterey Car Week vibrálásához, amelynek része a Concoursd’ Elegance Pebble Beach-en és a Quail – egy motoros találkozó.

Rimac C_Two Edition
A Quail eseményén történt hivatalos debütálás előtt a Rimac C_Two California Editiont a Peterson Automotive múzeumban, Los Angeles-ben mutatták be.

 

Az új kiadás részeként új kárpitok, kerekek és egy lenyűgöző kék színű festés került az autóra, amely kiemeli annak elektromosságát. Emellett a hiperautónak új, luxus csomagtartót kapott, melybe akár lét 6 literes pezsgősüveg és kristály poharak is elférnek – valami, amit biztosan letesztelnek a kaliforniai autós show-kon.

Rimac C_Two Edition

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «