Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kényelem a felhők felett

0

A 737-es alapján a Boeing új BBJ Max 7 business repülőgépe a legkisebb a 737 Max családban, de mint a kisebb testvérek gyakran, a változatosságával és finomságával kárpótol a méretéért.

Boeing BBJ Max 7

A Max 7 jól teljesít nagy magasságokban és meleg időjárási viszonyok között, és ez a gép  képes lesz a leghosszabb távot megtenni a Max repülők közül, ugyanis akár 4430 mérföldet is képes repülni megállás nélkül.

Boeing BBJ Max 7

A kabin mérete és annak szolgáltatásai 172 utasra is elegendőek lennének, így  feltehetőleg a 19 magánutas és a két fős személyzet számára bőséges lesz majd a térérzet. Az utastér több mint 11 láb széles és 7 láb magas, az extra nagy ablakok pedig rengeteg fényt engednek be.

Boeing BBJ Max 7

A Boeing nemrég szervezett egy dizájn versenyt, hogy segítsenek bemutatni a Max 7 kabinjának kapacitását és sokoldalúságát, a győztes pedig a párizsi Alberto Pinto Interior Design.

Boeing BBJ Max 7

Alberto 2012-es halálát követően a testvére, Linda vette át a vezetést, aki már több mint 30 éve dolgozott a cégnél. Célja, hogy olyan eklektikus megoldásokat és egyedi részleteket hozzanak létre, amelyeket a dizájn hat át. A Pinto csapat ugyanakkor nem új a kabin tervezés terén – 2015-ben kezdték egy 747 kabinnal, amit egy magán megrendelő számára készítettek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «