Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kényelem “kipipálva”

0

A profi sportcsapatok kis túlzással az idejük nagy részét úton töltik, ezért számukra a Seattle-i dizájncég, a Teague egy olyan repülőgép belsőt tervezett, ami minden igényüket kielégíti.

A Teague a sportfelszereléseket gyártó Nike-val közösen fogott hozzá a munkához, a cél pedig egy olyan repülőgép belső megalkotása volt, ahol a sportolók a legnagyobb kényelemben utazva, kipihenten érkezhetnek meg mondjuk a következő meccs helyszínére. A tervezők ezért orvosokkal, edzőkkel, a csapatok utaztatásában résztvevő személyzettel, a Nike mérnökeivel és oktatási szakértőivel is konzultáltak.

Luxus repülőgép sportolóknak

Az elemzések során arra jutottak, hogy az hosszú repülőgépes utazást követően a sportolók motoros funkciói mérhetően romlottak. A kiterjedt kutatást követően pedig egy olyan repülőgép belsőt alkotott a Teague, amely a reményeik szerint nem csak, hogy kellemesebbé teszi az utazást, de annak eredménye a pályán is megmutatkozik majd. Ez pedig jó üzlet lehet a Teague és a Nike számára, ha figyelembe vesszük azt, hogy a nagy amerikai sportklubok mennyit is költenek a létesítményeik fejlesztésére, hogy a sportolóik a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek.

Luxus repülőgép sportolóknak

A Dallas Cowboys például 1,3 milliárd dollárért modernizálja a stadionját, miközben a Friscoban (Texas) található gyakorló pályája fejlesztésére is 115 millió dollárt irányzott elő.
A Nike jet concept névre hallgató tervben külön zónákat alakítottak ki a táplálkozás, a masszázs, és a regenerálódás számára. Az ülések például gyorsan és könnyen olyan ággyá alakíthatóak, ami egy 7 láb (213 centiméter) magas sportoló számára is kényelmes.

A beépített monitorok pedig nem csak a kikapcsolódást szolgálják, de a sportolók teljesítményére vonatkozó információk is megjeleníthetőek rajtuk. Egy külön edzői rész is kialakításra került, ahol a csapat tagjai összegyűlve a játékkal, a stratégiával kapcsolatos dolgokat beszélhetik meg. A beépített szenzorok pedig mindegyik sportolóról információkat gyűjtenek, figyelemmel kísérve a fizikai állapotukat, míg az önkiszolgáló konyha a sportolóknak személyre szabott diétát biztosít. A Teague kutatásai azt bizonyítják, hogy több mint három időzóna átlépése esetén a csapatok 60 százalékos eséllyel veszíteni fognak idegenben, ezért a cég reményei szerint így az új high-tech repülő luxusöltözőjük jelentős mértékben növeli az idegenben szereplő csapatok esélyeit.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «