Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kétéltű kisrepülő, összecsukható szárnyakkal

0

Az ICON „A5” sportos, kétéltű repülőgép, amely lehetővé teszi a hegyek és kristálytiszta tavak feletti suhanást. A kétüléses repülőgép az emberek számára egy első soros kilátást biztosít, mint egy iMAX mozinál, miközben lehetővé teszi számukra, hogy a Földre addig soha nem látott módon tekintsenek le.

ICON-A5

Az ICON “A5” repülőgépet Klaus Tritschler, a jacht, motor és magánrepülőgép tervező alkotta meg, aki több mint 15 évet töltött a BMW csoport tervezési munkálataiban. A fehér és vörös színű személyi hidroplán görbéi és formái egy luxus sportkocsira emlékeztetnek.

ICON-A5

Az intuitív légi járműnek összecsukható szárnyai vannak, amelyek lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy akár a kocsifelhajtón parkoljanak vele, vagy a vízen tárolják.

ICON-A5

Az emberek még rá is ülhetnek, és a vízbe lógatják a lábukat, vagy lazíthatnak a szárnyakon, miközben a tájat fürkészik. A mindössze 685 kg pehelysúlyú “A5” egy átlagos SUV-val el lehet szállítani különböző helyekre. A Rotax ‘912’ motor 100 lóerőt és 175 km / h maximális sebességet biztosít a levegőben akár 15000 lábnál, miközben 427 tengeri mérföldet képes megtenni.

ICON-A5
Az “A5” kétéltű hidroplán áramvonalas pilótafülkéje az újonc pilóták számára készült, a tárcsák és a gombok száma minimálisra van csökkentve. Bárki vezetheti, aki sportpilóta jogosítvánnyal rendelkezik – amit nagyjából feleannyi idő megszerezni, mint egy normál pilótajogosítványt.

 

A kivehető oldalablakoknak és leeresztett műszerfalnak köszönhetően a pilóta látás alapján is navigálhat, nem kell bonyolult elektronikus repülési eszközökre támaszkodnia. A Garmin “796” GPS mozgatható térképe biztosítja, hogy a megfelelő irányba halad.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «