Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kétkeréknyi történelem

0

Ez a klasszikus 1918-as Indian motor visszapillantást nyújt a motoros kultúra és a hozzá kapcsolódó sportág születésének idejére. „Gyors, izgalmas és veszélyes. A rövid életű, fadeszkás pályákon tartott motorversenyek elbűvölték Amerikát, és ma sokan Amerika – és a motorsport – legfényesebb korszakaként tartják számon” – áll a motor leírásában.

Kétkeréknyi történelem

A túlélő ikon egy tanúságtétel az innovációkkal és izgalmakkal teli időszak mellett. Nemrég újították fel ebben a gyönyörű piros színben, az eredeti specifikációknak megfelelően.

Kétkeréknyi történelem
Amerika egyik legjelentősebb motorgyártó vállalatát a századfordulón alapította George M. Hendee és Oscar Hedstrom motorversenyzők. Hamarosan az Indian Motorcycles számos első helyezést gyűjtött be világszerte. Természetesen az amerikai közönség körében is nagyon népszerűek lettek a motorjaik. Mindenhol volt belőlük, kivéve a bemutatótermekben. Az Indian motorok innovatív dizájnjukkal számos sebességrekordot döntöttek meg a versenypályákon és azon kívül egyaránt.

Kétkeréknyi történelem

Ez a piros Indian pedig valami egészen különleges darab, egy versenymotor a fadeszkás pályaversenyek idejéből. A történelmi jelentőségük, stílusuk és sebességük miatt ritkaságszámba mennek, és manapság nagy rájuk a kereslet. Ez a motorbicikli jelenleg épp megvásárolható.

Kétkeréknyi történelem
A motor 85%-a volt kész, amikor a jelenlegi tulajdonosa megszerezte, majd szakszerűen újból összeszerelték. Minden nem felújított alkatrész eredeti. Az új gáztartályt antikolták, hogy passzoljon a motor többi részéhez és az eredeti gyári festéshez, amely még mindig látható. A kormány, a két dugattyú, az első villa és a hátsó állvány mind az eredeti mintájára, kézzel készült, a többi alkatrész pedig teljesen eredeti. Nem is olyan rossz egy 100 éves versenyzőtől.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «