Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Kétkerekű edzőterem”

0

A Nireeka egy nagyon ízlésesen megalkotott kerékpár, aminek a teljes váza karbonból készült. Elöl és hátul is Fusion X kerékfelfüggesztéseket találunk és hidraulikus teleszkópokat.

Nireeka Street

A bicikli 10 sebességes Shimano váltóval van felszerelve, amit egy kézzel is gond nélkül használhatunk. Beépítésre került a vázba egy lopásgátló rendszer, ami képes mozgáskövetésre is. USB töltővel akár okostelefonunkat is tölthetjük, miközben kerékpározunk.

Nireeka Street

Az okostelefonunkat nem csak tölthetjük a biciklin, hanem valójában egy digitális műszerfallá alakíthatjuk azt, a kormányra rögzítve. Egy érdekes funkció például a pulzusmérő lehetőség, ami a kormányba beépített érzékelők segítségével állapítja meg pulzusunkat. Ahogy a szívverésünk felgyorsul, a kerékpár a beépített elektromos motorral rásegít a tekerésre, ezáltal megkönnyítve a haladást.

 

A Nireeka Street nevű alapmodell 250 ezer forintos kezdőáron elérhető, míg a komolyabb felszereltségű modellek körülbelül 300 ezer forinttól vásárolhatóak meg.

Nireeka Street

Természetesen számos extra is elérhető a biciklikhez, többek között rendelhetünk hozzá elektromos motort is, de speciális színösszeállításban is kérhetjük, természetesen szintén busás felárat fizetve.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «