fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kézműves kerékpár

0

Mióta a kézzel épített biciklik precízen igazodnak a vevők elvárásaihoz, azóta méregdrágák, s legtöbbször csak egy fajta kerékpározásra alkalmasak.

Részben ez az oka annak, hogy Mike Hickman, brit vázépítő elkészítette a Hickman Bike-ot. Ez az „off-the -rack” koncepció mögötti elv nem más, mint hogy a tökéletes illeszkedés megtartása mellett mindenki abban az üzemmódban használja, amelyikben csak akarja.

Hickman bike

Először is számos dolgot lehet rajta állítani, anélkül, hogy a részeket átcserélnénk: a magasságát, a szögeket, a nyereg helyzetét, valamint a kormány magasságát és szögét.

 

A Hickman Bike teleszkópos váza ugyanúgy variálható és állítható, ám egy eddiginél sokkal szélesebb skálán. Ráadásuk a kormányt lehet előre-, illetve hátratolni.
Mindez a széles skálájú alkalmazhatóság azt jelenti, hogy a „pilótaülést” meg lehet hosszabbítani, illetve le is lehet rövidíteni, illetve oldalirányba is lehet mozgatni. Egy szó, mint száz, nem sok minden van rajta, amit mozdíthatatlan.

Hickman bike

A keret hegesztett acélból van, s ha megkívántad ezt a csodajárgányt, Mike szívesen elkészít egyet számodra, úgy kétezer fontért.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «