Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kiállítás és sörkülönlegességek a Dreher Sörgyárak 165. születésnapjára

0

Kiállításmegnyitóval, dokumentumfilm premierrel és két sörkülönlegesség bemutatásával ünnepli alapításának 165. évfordulóját a Dreher Sörgyárak a hétvégén.

Dreher 165

A gyár a Dreher 165 Napok programsorozat részeként mutatja be először ikonikus fotókiállítását, a kőbányai sörgyár történetéről szóló könyvét és az erre az alkalomra készített dokumentumfilmet. A szakértőket is bevonó előkészítési szakaszt követően a sörgyár és a Dreher család történelmének olyan tárgyi, írásos és vizuális darabjait teszik közzé, amelyek segítik a 165 éves üzem és Kőbánya közös fejlődésének megértését.

Dreher 165
A Dreher két sörkülönlegessége is itt kóstolható először: a Dreher Fúzió egy pils típusú világos sör és a zöld tea találkozásából született kísérlet.

Dreher 165

A karakteres és testes Kalandor IPA pedig egy szűretlen, kesernyés frissítő sör, amely Kazbek, Citra és Chinook komlóval készül. Ez a variáns limitált ideig kóstolható lesz a Dreher partnersörözőiben is.

Dreher 165

„A Drehertől-Dreherig filozófiánk is egyfajta tisztelgés a sörfőzés hagyománya és a dreheri örökség előtt és jól mutatja elkötelezettségünket az iránt, hogy ezeket az értékeket ötvözni kívánjuk a 21. század innovációival. Ezért is fontos számunkra a sörgyárak alapításának 165. évfordulójának megünneplése és a dreheri örökség megmutatása” – mondta Békefi Gábor, a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója.

Dreher 165

A nagyközönség számára a rendezvénysorozaton állítják ki először a Dreher 165 Plakátverseny legkiemelkedőbb darabjait is. A közel 100 éves poszterek modernkori értelmezéseit magyar képzőművészek és alkotók készítették el a sörgyár felkérésére.

Dreher 165

Dreher 165

Dreher 165

Dreher 165

Dreher 165

Dreher 165

Dreher 165

Dreher 165

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «