Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kihirdették a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition magyar győztesét

0

A Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2008-ban indult útjára, mely mára a világ egyik legrangosabb nemzetközi koktélversenyeként tartanak számon.

Bacardí Legacy Global Cocktail Competition

A hazai bártender szakma kiválóságai idén második alkalommal mérethették meg magukat, hogy közülük valaki a Bacardí örökség részesévé válhasson. A Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 magyar győztese Gózon Péter Sin Limites koktéljával képviseli hazánkat a berlini döntőn.

Bacardí Legacy Global Cocktail Competition

Gózon Péter

A magyarországi elődöntőt követően három tehetséges fiatal jutott tovább a moszkvai regionális döntőre. Gózon Péter, Kalydy Gábor Péter, és Kocsis Tamás valamint saját receptúrájú koktéljaik az orosz fővárosban mutatkozhattak be a nemzetközi zsűri előtt.
Gózon Péter Sin Limites névre hallgató koktéljában megtalálható minden, ami a bártendert jellemzi. A Bacardí Carta Blanca alapú italban olyan különleges hozzávalók kaptak helyet, mint például a kardamom, és az ital története is egyedülálló. Péter bártenderré válását szimbolizálja, azt a céltudatosságot és kitartást, mely során saját határait, korlátjait is legyőzte. Ez a Sin Limites, azaz határok nélkül.

A nemzetközi zsűriben foglalt helyet Carina Velasquez bárcsoport tulajdonos, Angus Winchester nemzetközileg elismert bártender, Dickie Cullimore a Bacardí nemzetközi márka nagykövete, Naren Young a Dante Bár tulajdonosa és Roman Milostivy elismert bártender. A regionális döntő műsorvezetői Nagy Zoltán, a Boutiq’Bar tulajdonosa illetve Artem Peruk bártender voltak.
A világversenyt májusban rendezik meg Berlinben, ahol 39 ország legkiválóbb bártenderei mérik össze tudásukat és koktéljaikat, hogy a Bacardí család részeseként olyan klasszikusok között tudhassák italaikat, mint a Daiquiri vagy a Mojito.

Bacardí Legacy Global Cocktail Competition A nyertes koktél receptje

Sin Limites

– 45 ml Bacardí Carta Blanca
– 20ml friss limelé
– 5 ml Campari
– 15 ml házi készítésű vanília szirup
– 2-3 darab kardamom

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «