Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kilences kód

0

Félig versenyautó, félig sportkocsi, mi az? A Kode 9 egy zárt pilótafülkével felszerelt sport kupé, mely elegáns alakjával az 1960-as évek olasz versenyautóira emlékeztet.

Ken Okuyama: Kode 9

A tervező Ken Kikoyuki Okuyama, aki a Pininfarina korábbi Head of Design pozícióját töltötte be, és olyan járművek kerültek le az asztaláról, mint a Ferrari Enzo és a Maserati ‘Birdcage 75th’.

Ken Okuyama: Kode 9

A Kode 9 kinyilatkoztatás a mai gépjárműiparral szemben, amely Okuyama szerint túlzottan bonyolult vonalakat használ.

Ken Okuyama: Kode 9

Ken Okuyama stúdiójának tervei szerint a Kode 9 egy 1,6 és 2,4 liter közötti négyhengeres motorral, és hozzá illő, hatfokozatú kézi sebességváltóval szerelik fel.

 

A versenyautó kanyargós vonalakban bővelkedő alumínium vázszerkezetét és számos szénkomponensét 3D-s nyomtatással készítették, ez segít, hogy a mérleg mindössze 890 kg-ot mutasson alatta.

Ken Okuyama: Kode 9

Teljesen állítható felfüggesztés és négykamrás Akebono fékek garantálják a maximális kontrolt, legyen szó autópályáról, vagy Tokyo utcáiról. A Tag Heuer-rel együttműködve minden Kode 9 mellé jár egy Okuyama által tervezett karóra és egy exkluzív bőr táska.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «