Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kilométerórából Richard Mille karóra

0

Vitathatatlan, hogy a nemrég bemutatott RM 70-01 Tourbillon Alain Prost Richard Mille legszokatlanabb óra tok dizájnja, amit a négyszeres Forma 1 bajnok biciklizés iránti személyes rajongása ihletett.

RM 70-01

A 815,500 dolláros tourbillon legfőbb funkciója, hogy rögzítse egy kerékpáros megtett kilométereinek számát éves szinten, amit minden út után kézzel lehet beállítani egy henger alapú számlálón. A legfeltűnőbb része a dizájnnak az aszimmetrikus karbon TPT tok, amelyik a korona irányából oldalra görbül.

RM 70-01
„Teljes egészében úgy lett tervezve, hogy illeszkedjen a csuklóhoz” – mondja Mille. „A jobb csuklón kell viselni, mivel kerékpározásnál gyakran vagy olyan helyzetben, hogy a korona megsérti a kezed. Az óra kialakítása aerodinamikus és nagyon könnyű.” A súlyt karbon vázzal és titán szerkezettel tudták csökkenteni, mi egyébként nagyon nehezen kezelhető polírozott, szögletes felületek esetében.

RM 70-01
Mille többi extrém-sport által inspirálta karórájához hasonlóan ennek a darabnak az ütésállóságát is intenzíven tesztelték. És amíg lehetséges, hogy a 30 elkészült darab közül kevés lesz, amit ténylegesen arra használnak, amire szánták, ez a merőben új interpretáció garantáltan meg fogja találni a helyét Mille teljesítményórái között.

RM 70-01

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «