Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A kínai állatöv szelleme

0

231 480 dolláros árával a ‘Chopard L.U.C Perpetual T – Spirit of the Chinese Zodiac’ karóra egy szűk réteg számára lehet érdekes, leginkább a gyűjtők és megszállottak a fő célcsoportja a gyártónak.

Chopard L.U.C Perpetual T

A karóra tulajdonképpen a ‘L.U.C XP Urushi’ névre hallgató korábbi modell továbbfejlesztése, melyen megjelennek a kínai asztrológia ismert állatövi jegyei is.

Chopard L.U.C Perpetual T

Az egyedi 18 karátos rózsaaranyból készült platinabevonattal ellátott darab a teljes kínai állatövet ábrázolja stilizált módon. Champlevé technikával gravírozták bele az órába a 12 állatövi jelet, melynek során a létrejött üregekbe fekete platinát öntenek. A gravírozó mester 200 munkaórát töltött az aprólékos díszítés elkészítésével. A tigris feje a koronán található, míg a teste az óra házához igazodik. A tekercsek között pedig a kígyó és a sárkány látható.

Chopard L.U.C Perpetual T

A ‘L.U.C Perpetual T’ aranyszínű tárcsáját kézzel gravírozott motívum díszíti, melyet a hagyományos kínai ikonográfia ihletett.

Az óra igazából egy öröknaptár, melynek a technikai fejlesztések mellett ergonómiai jelentősége is van. Az akkumulátor akár több, mint egyhetes működést tesz lehetővé.

Chopard L.U.C Perpetual T

Az óra természetesen megkapta a Poinçon de Genève minősítést, ami az egyik legrangosabb svájci óraipari tanúsítvány. A különleges óra kézzel varrott szíját krokodilbőrből készítették, ami eleganciát sugároz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «