fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kiosztották az idei RIBA-díjakat

0

A Royal Institute of British Architests, azaz RIBA lerántotta a leplet a 2019-es díjazottak listájáról. Idén 47 Londonban álló épület kapta meg a neves elismerést. Ők most a RIBA National Awardsért indulnak, aminek nyerteseit június 27-én hirdetik ki.

RIBA 2019

A Heatherwick Studio Coal Drops Yard névre keresztelt épülete kitűnik a sorból. Az építészeti cég két viktoriánus széntároló épületet alakított bevásárlóközponttá, amit egy lenyűgöző tetőszerkezettel koronáztak meg. Az acélvázon 80 ezer palalemezt helyeztek el.

RIBA 2019
A House in a Garden szintén említésre méltó épület, hiszen egy nagyon szabálytalan alakú telken helyezkedik el, ráadásul minden oldalról magasabb épületek veszik körbe.

RIBA 2019

A modern otthon egy lélegzetelállító, tölcsér alakú tetővel büszkélkedhet, amin át rengeteg természetes fény árad be a házba.

RIBA 2019
„A RIBA London Awards minden évben megünnepli a főváros legkülönlegesebb és legjobb épületeit. 2019-ben ezek között egyszobás lakásokat, gyönyörű iskolaépületeket, modern irodaépületeket, felújításokat is találunk, amelyek életet lehelnek London legszebb épületeibe.”

RIBA 2019

RIBA 2019

RIBA 2019

RIBA 2019

RIBA 2019

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «