Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A hétszeres bajnok mellett – Királynő a jobb 1-ben!

0

Navigátort cserélt ifjabb Tóth János. A hétszeres bajnok mellett nem „egy Szőke”, hanem egy csinos barna ült a jobb oldali ülésben, és a pilóta szerint az illata is jobb volt, mint állandó navigátorának.

Na de a viccet félretéve: a Magyarország szépe választás győztese, Gelencsér Tímea ülhetett be a hétszeres abszolút bajnok mellé egy rövidke teszt erejéig a ma zajló Fehérvár Rali előtt.

Gelencsér Timea rali teszt„Rettentő nagy adrenalin-löketet kaptam, egy hétig biztosan nem kell kávét innom. Talán az lepett meg a legjobban, hogy milyen biztonságos egy ilyen raliautó: a fiúk elmagyarázták a bukócső, az automata porral oltó funkcióját, de megnyugtattak, hogy ezeket nem fogjuk használni. Elképesztő volt, hogy János milyen magabiztosan tudja vezetni ezt a Peugeot-t – én már rég fékeztem volna a kanyarok előtt, amikor ő még mindig állt a gázon. János nagyon profi, s bár eddig még nem ültem versenyautóban, azt hiszem, a legjobb mellett kezdtem el” – nyilatkozta Gelencsér Tímea, aki maga is nagy szerelmese a technikai sportoknak, gokartozik, robogózik, és imád autót vezetni.

Gelencsér Timea rali tesztA navigátorülésbe azonban nem vágyik, mert a kacskaringós utakon muszáj felfelé néznie, hogy ne legyen rossz vége a dolognak.

Gelencsér Timea rali teszt„Timi vagány csaj, nagyon jól érezte magát az autóban. Először azt hittem, hogy fél, mert végigsikította az út elejét, de aztán mondta, hogy nyomjam csak a gázt, mert bírja a gyűrődést. Örülök, hogy tetszett neki a rali és a teszt” – tette hozzá a Peugeot Total Hungária Rallye Team pilótája, ifjabb Tóth, akinek a mai versenyen az eddigiekhez hasonlóan Szőke Tamás diktálja az itinert.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «